За блога

Здравейте :)

Аз съм Ния, мама на едно малко момиченце, което тук ще наричам Шуши за кратко.

Създадох този блог след дълго подканяне и вечно отлагане… но ето, че дойде и неговото време. :) Тук ще споделям рецепти, които приготвям вкъщи (за нас големите и за Шуши), игри и занимания, пътешествия и всичко интересно от ежедневието, което си струва да се запише и сподели – нещо като онлайн дневник.

Т.к. прекарвам доста време в Интернет, търсейки интересни и любопитни неща, ще си позволя да споделя и тях с вас. :) Sharing is caring!

Да си призная, основната ми цел с блога е да разпуууускам….Май всяка майка има нужда от това. Не е лесно да си сам по цял ден с едно малко човече и често трябва да изпуснеш парата. Надявам се блогът да е моят пароуловител, пък в най-лошия случай ще си имам един онлайн дневник и рецептурник. ;)

Коментари и въпроси са добре дошли под постовете, които предстоят… :)

Важно уточнение!

Не претендирам за невероятно фотографски реализирани снимки (предполагам, че доста от тях ще са качени директно от телефона) и гениални рецепти, но създаването на съдържание отнема време, затова уточнявам, че всички снимки и текстове, публикувани в сайта, са моя собственост (освен ако не е упоменато друго) и са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права. Използването им е възможно само с изричното съгласие на автора. Всички права запазени Ⓒ.

Ако решите да използвате информация или снимки от блога ми, при цитирането задължително трябва да споменете източника им: https://mammania.wordpress.com/. Може да използвате и директен линк към конкретната статия/снимка.

Aко искате да се свържете с мен, може да го направите тук: niya.nicko(at)gmail.com.

Вашият коментар